SINIFIM TEMİZ

“HAFTANIN TEMİZ SINIFI” PROJESİ BAŞLATTIK

Öğrencilerimize ´Temiz Sınıf Temiz Okul ´ sloganıyla çevreye daha duyarlı olmalarını sağlamak, temizliğin önemini kavratmak ve daha sağlıklı bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerine devam edebilmeleri için ´Haftanın Temiz Sınıfı´ projesini başlattık. Objektif olsun diye sınıfların dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda sıralanmıştır. Değerlendirmelerin yapılmadı için sınıf öğretmenlerimiz başkanlığında bir komisyon kurduk. Her gün sorumlu komisyon tarafından sınıflar gezilerek bu hususların yapılma durumlarına bakılacaktır. Haftanın sonunda en temiz sınıf seçilecek ve ´´Haftanın Temiz Sınıfı´´ unvanı ile ödüllendirilip, birinci olan sınıflar her hafta oku web sayfamızda yayınlanacaktır.

Okulumuzun temizliği ve temiz bir çevrede yaşama alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlattığımız bu projede dereceye girecek olan tüm sınıflarımızı şimdiden kutluyor tüm sınıflara başarılar diliyoruz.

Temiz bir çevrede temizlik alışkanlığı için haydi çocuklar hep birlikte temiz yarınlara…

Haftanın En Temiz Sınıfı Projesinde Sınıfların Dikkat Edeceği Hususlar

1-Sıra gözlerinin üst ve alt kısımlarının temizliği

2- Sıraların ve çantaların düzeni