T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu

Türkiye Kule Atlama Şampiyonası'nda iki Türkiye Birinciliği, bir Türkiye İkinciliği...

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU TARAFINDAN 9-10 YAŞ GURUBU KULE ATLAMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ MUSTAFA ÖMER MACİT TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.

        Öğrencimiz Mustafa Ömer Macit Türkiye Yüzme Federasyonu Kış Kupası Atlama Şampiyonası'nda 2 (iki) Türkiye Birinciliği ve 1 (bir) Türkiye ikinciliği kazanarak bu yıl da Sırbistan'da ülkemizi temsil etme hakkı kazanmıştır.

         Planlı bir çalışma ile hem derslerinde hemde antrenmanlarında katılım sağlayan ödevlerini aksatmadan başarılı bir şekilde öğrencilik hayatını devam ettirmesinde kendisine destek olan öğretmenimiz Gülhan İSKENDER ve ailesini tebrik ediyorum.

         Okulumuz adına çok mutlu edici bir başarı olup geçen yıl yaz mevsiminde Bulgaristan'da yapılan yarışmada ikinci olarak okulumuzun ve ülkemizin adından söz ettiren öğrencimizin ileriki yıllarda çok daha başarılı olacağına inancımız tamdır. Okulumuzdan böyle başarılı öğrencilerin çıkması bizler için elbetteki gurur vericidir. Başta öğretmenimiz olmak üzere desteklerini esirgemeyen ailemizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. 

  ERHAN ÖZKAN
Okul Müdürü

 

10-01-2023 10-01-2023
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.01.2023 - Güncelleme: 05.10.2023 12:45 - Görüntülenme: 358
  Beğen | 1  kişi beğendi