Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu

Yükseltepe Mah. 1952. Cd. No6 P.k. 06020 Keçiören / ANKARA
Vizyon
Biz yeterli imkanlarımız olmamasına rağmen öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Biz imkanlarımız çoğaldıkça daha iyi, daha güzel eğitim-öğretim faaliyetleri yapacağımıza inanan okuluz. Herkese eşit eğitim vereniz. Biz yokluklarla başarı sağlamaya çalışanız. Biz başarıyı hedefleyeniz. Biz Milli Eğitim amaçları doğrultusunda öğrencileri yetiştiren eğitim gönüllüleriyiz.
Misyon
Her öğrencimiz her şeyin en güzeline layık olduğu gibi eğitim ve öğretimin de en güzeline layıktır. Öğretmen olarak bizler sınıflarımızın her türlü donanıma, sahip olmasını istiyoruz. İstiyoruz ki okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki okulumuzda her veli öğrencisine eğitim-öğretimde fırsat eşitliği sağlandığını bilsin
Başarılar
Okulumuz "MEB , TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL" Projesi kapsamında "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır. Okulumuz Beslenme Dostu Okuldur.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07:50 - 17.45
Ulaşım
Okulumuzun önünden sürekli Şehit Kubilay dolmuşları ve 20 dakikada bir 280 nolu ego otobüsleri geçmektedir.
VAR
Okulumuz kentsel dönüşüm bölgesindedir.
Okulumuz Kızılay´a 13 km, Keçiören´e 9 km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Türkiye Kule Atlama Şampiyonası İki Türkiye Birinciliği Bir Türkiye İkinciliği MUSTAFA ÖMER MACİT - 2022
eTwinning Avrupa Kalite Etiketi Funda OFLAZ AYDOĞAN - 2021