OKUL REHBERLİK KURULU TOPLANTISI

Okulumuz Rehberlik Kurul Toplantısı Yapıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı Rehberlik ve Psikolojik Dnışma Hizmetleri Okul Yürütme Komisyonu gündem maddelerini görüşmek üzere okul müdürü Erhan ÖZKAN başkanlığında toplandı. Toplantıda okul müdür yardımcısı Sinem SARIHANUZUN, rehber öğretmenlerimiz İlhangül ŞENSOY, Beyhan DİNGİL, sınıf rehber öğretmenleri Lütfiye DEMİR, Buket SÜRÜL, Aslıhan SERT, Funda OFLAZ AYDOĞAN ve anasınıfı öğretmenimiz Yasemin ÇELİK hazır bulundular. Kurul Başkanı Erhan ÖZKAN komisyon üyelerinin tam olarak toplantıya katıldığını eksik olmadığını ve gündem maddelerini okuyarak toplantıyı başlattı. Komisyon üyeleri gündem maddeleri üzerinde görüş ve isteklerini belirtti. Alınan kararlar sonunda toplantıya son verildi.

Okul Müdürü ve komisyon başkanı Erhan ÖZKAN çalışma ve katkılarından dolayı komisyon üyelerine teşekkür ederek toplamntıya son verdi.

28-09-202328-09-2023

Yayın: 28.09.2023 - Güncelleme: 28.09.2023 14:29 - Görüntülenme: 185