Okul Müdürümüzün Yeni Eğitim Öğretim Mesajı

ULUSAL KALİTE ETİKET ÖDÜLÜMÜZ

Ock

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU TARAFINDAN 9-10 YAŞ GURUBU KULE ATLAMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ MUSTAFA ÖMER MACİT TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imza altına alınan

"Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirmesi ve Enfeksiyonu Önleme" iş birliği

protokolü kapsamında okulumuz "Okulum Temiz Belgesi'ni almaya hak kazanmıştır.

Okulum Temizlik Belgesi almamıza katkısı olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim.

Okulumuz öğretmenlerine,öğrencilerimize,velilerimize ve okul personelimize hayırlı olsun.